Odoo ERP ontwikkeling

 

Wat is Odoo ERP?

Odoo is all-in-one ERP (Enterprise Resource Planning) software die bestaat uit verschillende apps die u voor uw bedrijf kunt gebruiken.

Eenvoudig een bedrijfswebsite bouwen met de website builder app

odoo website builder

Maak zelf een website zonder codekennis. Met de drag & drop editor van de Odoo website builder app is dit zo simpel als wat. Website, evenementen, nieuwsbrief of blog, het kan allemaal.

Meer verkopen met uw eigen drag & drop webshop

Een moderne, open source webshop. Simpel te bouwen en mobielvriendelijk. Drag & drop, net zoals de website. Volledig geïntegreerd met voorraad en verkopen. Verkoop meer met cross-selling en upselling mogelijkheden. Eenvoudige verzending door integraties met de belangrijkste postbedrijven zoals UPS, DHL en FedEx.

 

odoo webshop

Klanten verder helpen met de Odoo live chat app

Beantwoord klantvragen live. Geen speciale chat server nodig, alles gebeurt op uw website. Creëer kanalen om het publiek te filteren per land, zodat u ze in de juiste taal te woord kunt staan.

Eenvoudige offerte software met de Odoo sales app

Uw offertes online van voorstel tot eHandtekening. Laat klanten vanaf ieder apparaat uw offertes online bekijken en tekenen. Vergroot uw winst met upselling (het vertonen van bijpassende producten).

De CRM app die de klant centraal zet

Krijg de inzichten die u nodig heeft om slimme beslissingen te maken. Ontwerp dashboards op maat om uw bedrijf in beeld te krijgen. Kijk verder met live rapportage en flow charts. Doe meer in minder tijd door het automatiseren van activiteiten.

Eenvoudig online factureren

Krijg sneller betaald. Creëer terugkerende facturen. Makkelijk factureren vanuit de verzonden offertes. Verstuur automatisch mails met PDF als bijlage, of stuur een geprinte versie. Ontvang sneller betalingen via online betaaldiensten zoals PayPal. Importeer bankafschriften en leg automatisch de transacties vast. Analyseer uw verkoop per product, klant, verkoper etc.

Kassasoftware voor uw winkel of restaurant

Met keuken en bar afdrukken voor het restaurant. Verdeel eenvoudig facturen. Ook te bedienen op laptop of tablet. Werkt online en offline. Eenvoudig vloer & tafelbeheer van uw restaurant. Blijf in contact met klanten door middel van loyaliteitsprogramma’s. Met geïntegreerd voorraadbeheer.

Prachtige boekhoudsoftware van Odoo

Doe meer in minder tijd. Synchroniseer of importeer uw bankafschriften. Maak professionele facturen, beheer terugkomende facturen en volg betalingen op de voet. Beheer leveranciersfacturen en krijg een duidelijke prognose van uw in de toekomst te betalen facturen. Wordt sneller betaald door het online maken en sturen van professionele facturen en ontvang online betalingen. Automatiseer aanmaningen eenvoudig.

Agile projectmanagementsoftware van Odoo

Organiseer, plan en evalueer met een moderne interface. Een simpel drag & drop overzicht helpt u om taken in de juiste fasen te groeperen. Check eenvoudig de planning van uw team en blijf binnen de gestelde deadlines. Houd een goed overzicht van de status van individuele taken. Rooster uw teams in bij projecten, terwijl u met de vakanties van werknemers rekening houdt. Bespreek taken en deel documenten binnen een enkele interface.

Complete HRM software van Odoo

Werf de beste medewerkers met passende recruitment software. Centraliseer alle HR informatie op één plaats. Ontvang meldingen voor verlofaanvragen, declaraties, beoordelingen, aanwezigheid en uren. Beheer ook het wagenpark eenvoudig.

Moderne online warehouse management en productiesoftware van Odoo

Warehouse management software

Verbeter performance en procestijd. Organiseer je magazijn beter met het slimme dubbele ingave voorraadsysteem. Minder voorraad en geen tekorten met volledig automatische aanvulregels. Dropshipping, crossdocking, meerdere magazijnen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Productiesoftware

MRP, kwaliteit, onderhoud en PLM volledig geïntegreerd. Toon werkbladen tijdens operaties, toon waarschuwingen aan personeel gebaseerd op kwaliteit of veranderingen, etc. Gebruik make-to-order regels, minimale voorraadregels of het productieschema om inkoop te automatiseren. Gebruik routes, beperkingen en doorlooptijd om inventaris te optimaliseren en tekorten te voorkomen. Inclusief barcodes om operaties in iedere fase te versnellen.

Klantvriendelijke helpdesk van Odoo

Organiseer uw customer service tickets volgens het kanban principe. Krijg direct een overzicht van de werkdruk van uw team en check de status van een ticket gebaseerd op uw eigen SLA regels. Multichannel (email, websiteformulier, live chat).

Betere teamcommunicatie met groepchat van Odoo

Voer conversaties met werknemers, managers en alle andere afdelingen van uw bedrijf. Krijg een overzicht van de onderwerpen die besproken worden en alle berichten in de nieuwsfeed van de module. Chat live vanaf iedere plaats in Odoo. Maak kanalen en privégroepen om gesprekken te scheiden.

En nog veel meer

Neem contact met ons op om de mogelijkheden van Odoo voor uw bedrijf te bespreken. Of vul het formulier hiernaast in, dan plannen we een gratis demo voor u in.

Vraag een gratis demo aan!


Odoo ERP ontwikkeling voor uw bedrijf

Eancore B.V. helpt u verder, in welke branche uw bedrijf zich ook bevindt. Wij zijn betrouwbaar, onafhankelijk en betaalbaar. Meer weten?

Betrouwbaar

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Als de bank

Veiligheid wat betreft uw gegevens heeft onze prioriteit

 

Onafhankelijk

Wij opereren onafhankelijk van softwareleveranciers

Niet gebonden

Dit betekent dat we u een oplossing op maat kunnen bieden.

 

Betaalbaar

Enterprise oplossingen zijn nu bereikbaar voor MKB bedrijven

Ook voor u

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.