Kassasysteem voor uw winkel

 

 

point of sale systemen kassasysteem

Wat is een kassasysteem?

Bij kassa’s denken we vooral aan betalingen, maar bij een modern kassasysteem is er meer van belang. Het gaat hierbij niet alleen over de transacties, maar ook over inzicht in je voorraad en aankooppatronen. Met goede kassasoftware heb je dus ook direct voorraadbeheer en klantenbeheer. Om de concurrentie een streepje voor te zijn en het meeste uit je winkel te halen is het slim om een goed kassasysteem te hebben.

Online kassasysteem

Wat is een online kassa systeem? Met een online kassa systeem maak je gebruik van de cloud en wordt alle data online opgeslagen. Dit heeft verschillende voordelen. Als eerste is de informatie overal live te bekijken. Dus ook vanaf kantoor, of vanaf een smartphone of tablet. Hiervoor zijn speciale apps ontwikkeld. Daarnaast is je data veiliger. Bij inbraak of een gecrashte kassa, heb je altijd nog een back-up van je gegevens in de cloud. Tenslotte hoef je geen dure servers of andere apparatuur te installeren om je kassa draaiend te krijgen.

Wat is het verschil tussen een kassa en een POS-systeem?

Een goed kassasysteem kiezen

Welk kassasysteem past nu bij mijn bedrijf? Dit is afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt. Een horecakassa en een winkelkassa verschillen en voldoen aan andere eisen. Misschien heb je meerdere filialen of wil je je webwinkel en fysieke winkel aan elkaar koppelen. Mogelijk wil je werken met een klantenkaart of met een digitale kassabon. Omdat de beste software voor ieder bedrijf verschillend is, werken we bij Eancore onafhankelijk van één leverancier. Neem contact met ons op om het beste kassasysteem voor jouw bedrijf te vinden.

Wat doet Eancore op het gebied van kassasystemen?

Eancore is samen met van de Pol Automatisering een onafhankelijke leverancier van het juiste kassasysteem voor uw winkel. Dit is een onderdeel van onze bredere winkelautomatisering service. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kassasysteem voor uw bedrijf

Eancore B.V. helpt u verder, in welke branche uw bedrijf zich ook bevindt. Wij zijn betrouwbaar, onafhankelijk en betaalbaar. Meer weten?

Betrouwbaar

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Als de bank

Veiligheid wat betreft uw gegevens heeft onze prioriteit

Onafhankelijk

Wij opereren onafhankelijk van software- en kassaleveranciers

Niet gebonden

Dit betekent dat we u een oplossing op maat kunnen bieden.

Betaalbaar

Enterprise oplossingen zijn nu bereikbaar voor MKB bedrijven

Ook voor u

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.